Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Didvani Home Vegas Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”4371″]

Kendini berjer , koltuk , kanepe ve oturma gruplarına adamış Didvani Home markası ile üretilmiş gösterişli , kaliteli ve alışılmışın dışında bir oturma grubu alacaksanız eğer Didvani Vegas Koltuk Takımı fiyatına kıyasla tam bir performans ürünüdür.



Didvani Vegas Koltuk Takımı farklı renk seçenekleri ile üretilmiş olup bu sayede müşterinin modeli beğendikten sonra renklere takılmaması sağlanmıştır. Didvani koltuk takımında üzerinde V şeklinde deseni bulunan , tamamı kapitone işlemeli , altında anadolu ceviz renkte baza sistemi bulunan , kolları koltuk sehpası tarzında tasarlanmış uzun ahşap ayaklı , rahatlıkla yatak olabilen çekyat koltuklar ve dinlenme koltuğu şeklinde dizayn edilmiş uzun ahşap ayakları bulunan tam bir rahatlık sunan berjerler bulunmakta. Didvani oturma grubunda 2 koltuk 2 berjer bulunmakta ve 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır.

Uzun yılllar kullanabileceğiniz , çekyat , kanepe ve oturma grubu tarzında fonksiyonları bulunan Didvani Vegas Koltuk Takımı cazip fiyat teklifleri ile size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle