Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kervan Mobilya Sürgülü Boy Aynası

[envira-gallery id=”4477″]

Evinizde üstünüzü başınızı düzelteceğiniz gösterişli bir boy aynasına ihtiyaç duyuyorsanız Kervan Mobilya mağazalarında yer alan boy aynası modelleri içinde kullanışlılık , görsellik ve cazip fiyat kampanyası ile Kervan Mobilya Sürgülü Boy Aynası sizin için çok iyi bir seçim olacaktır.



Kervan Mobilya Sürgülü Boy Aynası tamamı lila renkte tasarlanmış olup evinizin modasına uyum sağlayabilecek çok üst düzey bir üründür. Kervan mobilya boy aynası 3 farklı düzenekten oluşmakyadır ilki boy aynasının ray mekanizması sayesinde açılır kapanır sürgülü olması , ikincisi aynasının tam 360 derece dönebilmesidir , üçüncü olarakta ayna açıldığında altında kalan kısımdaki takı dolabı şeklindeki kısımdır.

Kervan mobilyadan takı dolabı yada boy aynası alacaksanız ve kendinize uygun modeli bulamadıysanız eğer size önerebileceğimiz gösterişli bir model var hem de takı dolabını ve aynayı bir arada barındıran Kervan Mobilya Sürgülü Boy Aynası fiyatının çok üstünde bir performans ile size önerebileceğimiz en nadide ürünlerdendir.

Yorum Ekle