Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tetri Home Mobilya Agatha Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”4482″]

Koltuk takımları ile git gide büyüyen mobilya ağıyla dikkatleri üzerine çeken Tetri Home Mobilyanın 2018 yılı kreasyonunda çok büyük ilgi odağı olmuş Tetri Home Mobilya Agatha Koltuk Takımı fiyatını dikkate aldığımızda çok çeşitli oturma grupları arasında görüp görebileceğiniz en nadide eserlerden bir tanesidir.



Tetri Home Mobilya Agatha Koltuk Takımı kiremit rengi ve kül rengi kombinesinin şahane uyumunun tetri home tasarımcılarının marifetli ellerinden hayat bulduğu fevkalade bir takımdır. Tetri Home mobilya koltuk takımında düğmelerle desen verilmiş kol yapısına sahip , pamuksu kumaşı ve ortopedik süngeri ile bütünleşmiş büyük yastıklar ayrıca oval kesim yüksek ayak yapısıyla modern bir görünüm yakalanmış koltuklar ve koltukların aksine keskin bir ayak yapısına sahip , sırt bölgeleri kapitone tarzı işlemeleri olan berjer bulunmaktadır.

Marka takıntınız yoksa , kalite ve zarafeti bir arada bulduğunuzda uygun fiyat avantajları arıyorsanız ve aynı zamanda modaya uygun zarif modelleri her zaman tercihiniz oluyorsa Tetri Home Mobilya Agatha Koltuk Takımı size önerebileceğimiz en özel modellerden bir tanesidir.

Yorum Ekle