Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Macitler Mobilya Zeugma Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”4487″]

Duvar , Tv üniteleri ile yurt içi ve yurt dışında marka değerini zirveye taşımayı hedefleyen Macitler mobilyanın duvar boyu duvar ünitelerinden sonra müşterilerinin isteklerine karşılık vermek için tasarlayıp satışına başladığı Macitler Mobilya Zeugma Tv Ünitesi görünüm ve kalite olarak sizi tatmin edecektir ayrıca fiyat olarakta sizi yormayacaktır.



Macitler Mobilya Zeugma Tv Ünitesi latin ceviz ve siyah renklerinin uyumu ile sunulmuş olup koyu renklerden haz duyanlar ve ağır duruşlu mobilyaları sevenler için tasarlanmıştır. Macitler mobilya Tv ünitesinde uzun ayaklı , üat tablası havuzlama yapılmış 4 kapaklı Tv sehpası alt modül ve televizyon asacağınız kısmın dışında kalan yere gelen çok sayıda raflı bölme ve kapaklı bölmeden oluşan duvar ünitesi kısmı bulunmaktadır.

Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda mağazada yoğun ilgi gören , gerek kullanılan malzemedeki kalite gerekse tasarımındaki incelik ile Macitler Mobilya Zeugma Tv Ünitesi çok uygun fiyatlara size tavsiye edebileceğimiz bir üründür.

Yorum Ekle