Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İkea Kvart Üçlü Lambader

[envira-gallery id=”4537″]

Evinizde çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir lambader almayı düşünüyorsanız İkea mağazalarında yer alan yer ve okuma lambası olarak satılan ve işlevsel yapısı ile çok beğeni toplayan İkea Kvart Üçlü Lambader fiyatını göz önünde bulundurursak bedavadan biraz daha pahalı lakin tam bir performans ürünüdür.



İkea Kvart Üçlü Lambader siyah kasaya sahip olmakla birlikte 3 adet lambası bulunmakta ve lambaların içi ışığı daha etkili kullanmak için beyaz renkte tasarlanmıştır. İkea lambaderde 3 tane lamba bulunmakta ve hepsinin kumandası farklıdır ve hepsi aynı anda yanabildiği gibi isteğe göre farklı farklı da yanabilmektedir ayrıca İkea lambaderin 3 lambasıda oynar başlıklı olarak tasarlandığından biriyle kitap okurken diğerini oda aydınlatması olarak kullanabilirsiniz.

Evinize görsel olarak muazzam olmasının yanında tam bir performans ürünü mükemmel bir lambader almayı düşünüyorsanız eğer uygun fiyatı kaliteli yapısı ile İkea Kvart Üçlü Lambader size tavsiye edebileceğimiz en nadide eserlerden bir tanesidir.

Yorum Ekle