Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Avonsofa Mobilya Briza Yemek Odası

[envira-gallery id=”4585″]

Mobilya modelleri arasında Birbirinden gösterişli çok sayıda yemek odası ile müşterilerinin isteklerini her zaman karşılamayı odaklayan Avonsofa Mobilyanın yeni sezon yemek odası modellerinden kullanım , fiyat ve görünümü ile yüksek verim sunan Avonsofa Mobilya Briza Yemek Odası Takımı geniş salonları olanlar için hem yemek odası hemde takımlarınızı dizebilmeniz için vitrin özelliği taşımaktadır.



Avonsofa Mobilya Briza Yemek Odası latin ceviz ve beyaz renklerinin yıllardır süre gelen müthiş uyumu ile sunulmuştur. Avonsofa mobilya yemek odasında büyük boy altıgen ayna panosu olan üzerinde gümüş yemek takımlarınızın çatal kaşıklarını koyabileceğiniz raylı üst tablası olan onun dışında 2 kapak ve 2 çekmecesiyle uzun ayaklı konsol , led ışıklı cam rafları olan cam kapaklı zarif gümüşlük ve ahşap ayaklı beyaz oturma yeri olan sandalyelerle bütünleşmiş egzotik ahşap ayakları bulunan çift katmanlı üst tablaya sahip yemek masası bulunmaktadır.

En iyi mobilya markaları arasında yer alan Avonsofa mobilyanın 2018 yılı tasarımlarından bir yemek odası takımı alacaksanız eğer size tavsiyemiz fiyatının çok üstünde bir kaliteyle Avonsofa Mobilya Briza Yemek Odası Takımı olacaktır.

Yorum Ekle