Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Gündoğdu Mobilya Vals Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”4603″]

Televizyonlar için en iyi yerleşim planını size veren duvar ünitelerinin Gündoğdu mobilya mağazalarında yer alan modeller arasında uygun fiyata en çok verim alacağınız Gündoğdu Mobilya Vals Tv Ünitesi göze hitap eden renk seçimi , işlevsel tasarımı ve indirimli fiyatı ile sizin için en iyi seçimlerden biri olacaktır.



Gündoğdu Mobilya Vals Tv Ünitesi antik ceviz renk tonu ile her çeşit mobilya ve koltuk takımı ile çok şık bir uyum sağlayacaktır. Gündoğdu mobilya tv ünitesinde televizyonunuzu koyacağınız arka panolu kısım ve onun altında uydu koyabileceğiniz küçük  bir açık bölme bulunmakta onun dışında 2 kapaklı ve açık raflı bölmesi bulunan tv sehpası  ,  sol kısımda gümüşlük tarzında kullanabileceğiniz cam kapak ve cam raflı bölme ve sağ kısımda kapaklı bölme bulunmaktadır.

Eğer ki Gündoğdu mobilyadan tv sehpası bulunan duvar ünitesi biçiminde tasarlanmış ayrıca plazma televizyonlarınız içinde uygunluk derecesi yüksek bir Tv ünitesi alacaksanız eğer sizin için tavsiye edebileceğimiz en iyi modellerden bir tanesi kampanyalı fiyatı ile Gündoğdu Mobilya Vals Tv Ünitesi olacaktır.

Yorum Ekle