Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Avonsofa Mobilya Grenda Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”4609″]

Salonunuza gösterişli bir oturma grubu almak düşüncesindeyseniz eğer Avonsofa mobilya mağazalarında yer alan koltuk takımları arasında koltuk ve berjerlerin mükemmel bir şekilde uyum sağlayıp ahenkle dans ettiği Avonsofa Mobilya Grenda Koltuk Takımı son yılların mobilya modasına uygun olup fiyat olarak gayet hesaplıdır.



Avonsofa Mobilya Grenda Koltuk Takımı modern oturma gruplarında çok tercih edilen kiremit rengi ve kül rengi kombinasyonundan doğmuş olup her eve yakışacak albeniye sahiptir. Avonsofa oturma grubunda kolları ve sırt bölgeleri düğmeleme ve dikiş izleri ile desen verilmiş , baza tarzında uzun ahşap ayakları bulunan ve küçük kırlentler ile süslenmiş 2 koltuk , 2 berjer bulunmakta ve 3+3+1+1 şeklinde satılmaktadır.

Eğer ki geniş bir salonunuz varsa ve modern görünümü ile göze hitap edecek , kalitesiyle içinizi rahatlatacak , konforuyla sizi kendine bağlayacak ve fiyatıyla cebinize iyi gelecek bir salon takımı arıyorsanız Avonsofa Mobilya Grenda Koltuk Takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle