Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Esme Avm Chester Baza Başlık Takımı

[envira-gallery id=”4642″]

Baza başlık takımlarında yenilikçi bir moda anlayışı olan Esme Avm mağazalarından baza başlık seti almayı düşünüyorsanız eğer size tavsiye edebileceğimiz en nadide ürünlerden bir tanesi olan Esme Avm Chester Baza Başlık Takımı görünümü , kalitesi ve kampanyalı fiyatı ile siz değerli müşterilere tavsiyemizdir.



Esme Avm Chester Baza Başlık Takımı koyu vizon renk tonu ile her renkte yatak odası ile uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Esme Avm baza takımında üzerinde düğmelerle ve dikiş izleri ile desen verilmiş büyük başlık ile kombine edilmiş 2 tane tek kişilik bazanın birleşmesi ile çift kişilik baza haline gelmiş geniş depolama alanının yanında yeni nesil makasları sayesinde kolay açılıp kapanma özelliğine sahip , dışında dikiş izleri ile model verilmiş beyaz ayaklı çift kişilik baza bulunmakta.

Sunta , mdf olan kullanışsız karyolalardan sıkıldıysanız ve büyük depolama alanı sunan bir baza seti almayı düşünüyorsanız eğer size önerimiz elden taksitli fiyatı ile Esme Avm Chester Baza Başlık Takımı tam aradığınız seçim olacaktır.

Yorum Ekle