Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Banio Jadel Katlanabilir Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4704″]

Banio mağazalarında satılan masa sandalye takımlarından tercihinize bahçesi olanlar için bahçe mobilyalarının tamamlayıcı unsuru bahçe masası takımı , geniş balkonlar için kışın katlayıp kaldırmak için katlanır balkon masa sandalye takımı yada mutfağınızda günlük mutfak masası olarak kullanabileceğiniz Banio Jadel Katlanabilir Masa Sandalye Takımı fiyatına göre çok üst düzey bir üründür.



Banio Jadel Katlanabilir Masa Sandalye Takımı hiç bir boya kullanılmadan sadece koruyucu vernik ile ahşap masa sandalye özelliği bozulmamış doğal görünümlü çok iyi bir modeldir. Banio masa sandalye takımında üst tablasına altıgen şekil verilmiş , ortasında şemsiye koymak için deliği olan katlanır ahşap masa ve yine doğal görünümlü , yağmura ve güneşe karşı koruyucu vernikli 4 adet katlanabilir sandalye bulunmakta lakin alıştığınız kolsuz modellerin aksine kol dayama yeri olan katlanır sandalyelerdir.

Bahçenize , balkonunuza yada mutfağınıza doğal görünümlü ,  ahşap ve katlanır masa sandalye takımı arayışındaysanız eğer Banio Jadel Katlanabilir Masa Sandalye Takımı ucuz fiyatları ile siz değerli müşterilerini mağazalarda beklemektedir.

Yorum Ekle