Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Banio Alaska Avize

Banio Alaska Avize

Banio mağazalarında yer alan otantik görüntüsü ile yatak odası avizesi yada mükemmel aydınlatma kapasitesi ile salon ve oturma odası avizesi olarak kullanabileceğiniz Banio Alaska Avize çok yönlü kullanılabiliyor olmasının yanında kalitesi ile evinizi uzun yıllar aydınlatacak aynı zamanda fiyatı ile cebinizi yormayacaktır.



Krem ve kırık beyaz arası müşterileri tarafından beğenilen renk tonu ile Banio mağazalarında en çok satılan avize modelleri arasında yer alan Banio Alaska Avize size tavsiye edebileceğimiz tarzda bir modeldir. Banio avize 4 kollu olarak tasarlanmış olup aydınlatma gücünü led ampüllerden almaktadır , ampüllerin etrafını saran cam şapkaların üzeri desenli olmakta ve üst kısımlarında süsleri bulunmaktadır ayrıca Banio avize tamamen beyaz tonda olup orta kısmı iç boşaltarak yapılmış el oyma işçiliğine benzemektedir.

Yatak odalarınızda dekorasyon , yemek odalarınızda ve oturma odalarınızda aydınlatma gücü olarak mükemmel bir performans sunacak olan Banio Alaska Avize size tavsiye edebileceğimiz en iyi avize modellerinden bir tanesi olup fiyat olarak sıradan bir avize ile eş değerdir.

Yorum Ekle