Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Aytaş Home Mobilya Petra Yemek Odası

Aytaş Home Mobilya Petra Yemek Odası

Aytaş Home mobilyanın en çok tercih edilen yemek odalarından olan ayrıca Aytaş Home kataloğunda yer alan tek Country tarzı yemek odası konumundaki Aytaş Home Mobilya Petra Yemek Odası 2017 yılından beri markanın en çok satan yemek odası olup fiyat olarak bu tarz mobilyalara göre uygundur bu sebeple tercih sebebi olmaktadır.



Mat beyaz ve sacramento renk bütünlemesinden hayat bulmuş olan Aytaş Home Mobilya Petra Yemek Odası Takımı yemek masası , gümüşlük ve konsol üçlemesinden oluşmakta olup takım olarak alabileceğiniz gibi tek modül olarakta satışı yapılmaktadır.

Aytaş Home Gümüşlük ; Uzun ayak yapısı ile kolay bir temizlik imkanı olan , altta 2 çekmecesi ve üst kısımsa cam kapak ve cam rafları bulunan country tarzında bir vitrindir.

Aytaş Home Konsol ; 4 kapaklı bölme ve 1 bar çekmecesi bulunan , uzun ayaklara sahip , üst tablasının üstünde 2 adet küçük çekmecesi daha olan büyük bir ayna panoya sahip tam bir performans ürünüdür.

Aytaş Home Yemek Masası ; beyaz ahşap ayakları bulunan , krem renkte kumaş kaplama kolsuz 4 adet sandalye ile bütünleşmiş açılır kapanır özelliği olmayan sabit yemek masasıdır.

Country tarzında bir yemek odası takımında çok yüksek fiyatlar olmasında alayım düşüncesindeyseniz eğer görünüm ve kalite olarak sizi kesinlikle tatmin edecek olan Aytaş Home Mobilya Petra Yemek Odası size tavsiye edebileceğimiz uygun fiyatlı bir modeldir.

Yorum Ekle