Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kelebek Mobilya Lizbon Sehpa

Kelebek Mobilya Orta Sehpa

En Çok Tercih Edilen Sehpalar arasında yer alan görünümü kadar kullanım olarak ta ideal olan Kelebek Mobilya Sehpalar 2019 yılına hazırlıklara tüm hızıyla devam ederken yeni sezon tasarımları arasında ki Kelebek Mobilya Lizbon Sehpa modern görüntüsü ve kullanımı ile özel bir üründür.



Kelebek Mobilya Orta Sehpa yerli ceviz renk tonunda üretilmiş olup doğal bir görünüm elde etmek için cevizden başka renk kullanılmamış olup hem sadelik düşünülmüş hem de fonksiyonel bir ürün olması sağlanmıştır. Kelebek Mobilya Yeni Sezon Sehpalar arasında yer alan ürün uzun ve köşeli boy süzmesi ayak yapısı ile kolay bir temizlik imkanı sunarken kenarları oval kesim yapılmış üst tablası ile yaralanmaları azaltmak amaçlanmış ayrıca üzerindeki nokta kulp ile süslenmiş büyük boy çekmece bulunmaktadır.

Kelebek Mobilya Sehpa Fiyatları kaliteli malzeme anlayışı , her eve yakışacak lüks tasarımları ve işlevsel yapılarını hesaba kattığımızda ne ucuz diyebiliriz ne de pahalı ama şunu söyleyebilirim ki fiyatının her kuruşunu hak eden eşsiz tasarımlardır bu sebeple eğer ki evinize yakışacak  ve yıllar kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız Kelebek Mobilya Lizbon Sehpa tam size göre bir üründür.

Yorum Ekle