Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Doğtaş Mobilya Mantini Koltuk Takımı

Doğtaş Mobilya Mantini Koltuk Takımı Doğtaş Mobilya Mantini Koltuk Takımı

Doğtaş Mobilyanın 2018 yılının sonlarına doğru satışına başladığı Doğtaş Koltuk Takımları arasında kaliteli ve fonksiyonel mobilya anlayışının en güzide örneklerinden bir tanesi olan Doğtaş Mobilya Mantini Koltuk Takımı yeşile dönük renk tonu ile her türlü mobilyalarınız ile mükemmel bir uyum yakalayacak fevkalade bir modeldir.



Doğtaş Mobilya Oturma Grupları 2019 yılında da her sene olduğu gibi adından söz ettirecek eşsiz tasarımlardan oluşmakta olup Doğtaş Mobilya Mantini Koltuk Takımı bunun en özel örneklerinden bir tanesidir. Doğtaş Mobilya Salon Takımı küt şeklinde ahşap ayak yapısına sahip , çekyat özelliğine sahip olan takımda baza yoktur yani koltuğun altında depolama sistemi yoktur , büyük yastıklarla konforunuz sağlanmaya çalışılmış olup bunlara ek olarak küçük kırlentlerle bir üst seviyeye taşınmıştır. Doğtaş Mobilya Oturma Odası Takımının malzemeleri piyasadaki en iyi malzemeler olup kolaylıkla silinebilir ve kaymaz tarza sahip kumaşın dış yüzeyinde kadifemsi bir dokunuşa sahiptir ayrıca içindeki süngerler S35 sertlikte yani yarı ortopedik olup konforuna düşkünler için çok özel bir üründür.

Oturma odanız yada salonunuz için özel bir oturma grubu arıyorsanız kampanyalı Doğtaş Mobilya Koltuk Takımı Fiyatları devam ederken kalitesi ve zarafeti tartışılmaz eşsiz bir ürün olan Doğtaş Mobilya Mantini Koltuk Takımı siz değerli müşterilerini mağazalara beklemekte hem de KDV indirimi ile size çok daha iyi gelecek fiyatlarla.

Yorum Ekle