Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Ardas Mobilya Mira Koltuk Takımı

Ardas Mobilya Mira Koltuk Takımı

Avangarde koltuk takımları ile Dünya çapında bilinir bir marka haline gelmiş olan Ardas Mobilyanın 2019 yılı oturma grupları arasında kendine yer bulmuş olan ve gerek tasarımı gerekse kendini farklı kılan ince dokunuşları ile dikkat çeken Ardas Mobilya Mira Koltuk Takımı avangard modeller arasında en beğendiğimiz tasarıma sahiptir.



Su yeşili , krem ve altın renk tonlarının mükemmel uyumu ile sunulmuş çok nadide bir eser olan Ardas Koltuk Takımı 2018 yılında markanın neden en çok tercih edilen modeli olduğunun kanıtı niteliğindedir. Ardas Koltuk Takımı üzeri desen verilmiş sonrada altın rengi ile boyanmış iskelet ve ayak yapısına sahip , kol bölümleri ayaklar ile bütün olarak dizayn edilmiş , sırt ve oturma yerleri dikiş izleri ile desen verilmiş , yerden baya yüksek olduğundan altı kolay temizlenir durumdadır.

Ardas Mobilya Koltuk Takımı içeriğinde 2 adet Ardas Koltuk ve 2 adet Ardas Berjer bulunmakta ve 3+3+1+1 şeklinde satılmaktadır.

Ardas Mobilya Oturma Grubu gören ve alan herkesin yoğun ilgisine maruz kalmış çok özel bir takım olup kalitesine göre çok uygun Ardas Mobilya Koltuk Takımı Fiyatları ile satılmaktadır.

Yorum Ekle