Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Mondi Mobilya Mabel Köşe Koltuk Takımı

Mondi Mobilya Mabel Köşe Koltuk Takımı

Mondi Mobilya Köşe Koltuk Takımları en az markanın sattığı oturma grupları kadar ilgi gören iç açıcı tasarımlardan oluşmakta ve 2018 yılı itibariyle köşe koltukların yanında onlarla uyumlu tekli koltuklarda takım konseptine eklenmiş olup Mondi Mobilya Mabel Köşe Koltuk Takımı bu klasmandaki en çok tercih edilen modeldir.



Mondi Mobilya Köşe Takımı şeker pembesi renk tonu ile içinizi aydınlatacak huzur veren bir hâle bürünmüş olup herkesin beğenisini kazanacak favori bir ürün olduğunu size gösterecektir. Mondi Mobilya Köşe Koltuk Takımınım içeriğinde köşeli uzun beyaz ayaklara sahip , kol bölümünde beyaz ahşap desen bulunan , yastıklar hariç tamamı pembe renkte olan , yatak olma özelliği bulunan çiçek desenli yastıkları ile Mondi Mobilya L Koltuk ve çiçekli yastıklarla aynı kumaşa sahip dekoratif uzun ayakları bulunan rahat bir oturuş sağlayan Mondi Mobilya Tekli Koltuk bulunmaktadır.

Mondi Mobilya Köşe Koltuk Takımı Fiyatları oturma grupları ile aynı seviyelerde olduğundan uygun olduğu için değil ihtiyaç yada tercih olarak alınabilcek modeller olup eğer ki L köşe takımına ihtiyacınız varsa Mondi Mobilya Mabel Köşe Koltuk Takımı modern görünümü ile tercih sebebi olabilir.

Yorum Ekle