Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Meltem Mobilya Dual Ranza

Meltem Mobilya Dual Ranza

Meltem Mobilya Ranza Modellerinde 2 farklı tarz uygulama yapılmış olup bunlardan bir tanesi bildiğimiz klasik Meltem ranza modelleri bir diğeri ile lego dedikleri kendi ranzanı kendin oluştur tarzı olup size tavsiyemiz çok fazla depolama alanına ihtiyacınız yoksa klasik model olan Meltem Mobilya Dual Ranzayı inceleyip eğer ki sizin içinde uygunsa almanız yönündedir.



Meltem Modüler Ranza Modellerinde her mobilyada olduğu gibi kalite kendini gösterir şekilde tasarlanmış olup içlerinde yer alan Meltem Mobilya Dual Ranza ahşap ve metal iş birliği ile üretilmiş , açık krem renk tonu ile bulunduğu ortama ışık saçacak tarzda olup iskeleti beyaz içi boş yuvarlak profilden yapılmış olup geri kalan kısımları 18mm suntadan yapılmış ayrıca üst ranzada dekoratif korumalık ve ranzaları birbirine bağlayan merdiveni bulunmaktadır. Meltem Mobilya Ranza ortadan ayrılarak 2 adet tek kişilik karyola olarakta rahatlıkla kullanılabilmektedir.

2.200 liralık çok pahalı olmayan Meltem Mobilya Ranza Fiyatları ile müşteriye sunulan ve kanserojen madde içermeyen kaliteli malzemelerden yapıldığı için uzun yıllar kullanabileceğiniz Meltem Mobilya Dual Ranza size önerebileceğimiz lüks ürünlerden bir tanesidir.

Yorum Ekle