Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Modalife Mobilya Yataklı Kanepe Takımı

Modalife Mobilya Kanepe Takımı

Modalife Mobilya Kanepe modelleri ve fiyatları konusunda tercih edebileceğiniz markalar arasında size en iyi rakamlara satış yapabilecek firmalardan bir tanesi olup sattığı her üründe kaliteyi ön planda tutan bir üretici profile sahip olan markanın yeni sezon ürünlerinden biri olan Modalife Mobilya Yataklı Kanepe Takımı 2019 yılında en çok tercih edilen ürünler arasında en beğendiğimiz takımdır.



Bir çok markaya göre alınabilir rakamlardan oluşan Modalife Mobilya Kanepe Fiyatları sizin içinde uygunsa eğer yazımızı okuyarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sizin için tavsiye ettiğimiz bu ürün gri ve kiremit rengi kombinasyonunda müşteriye sunulmuş olup takımın içeriğinde dekoratif ahşap ayakları , büyük yastıkları ve konforu ön plana çeken kırlentlerin dışında kolaylıkla yatak olabilme özelliği ve altında geniş bir depolama alanı bulunan baza sistemi ile 2 kanepe ve 2 berjer bulunmaktadır.

Modalife Mobilya 2019 Kanepe Takımı fiyatının üstünde bir ürün olup size sunduğumuz çok sayıda Koltuk Takımı gibi bu üründe 3+3+1+1 şeklinde kombine yapılmış son derece kullanışlı bir modeldir.

Yorum Ekle