Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çetmen Mobilya Giruna Çekyat Takımı

Çetmen Çekyat Takımı

Çetmen Mobilya Çekyat Modelleri ve Fiyatları ile her zaman olduğu gibi 2019 yılında da müşterilerin ilgisini üzerine çekmeyi bilmiş tasarımlardan oluşmakta olup Çetmen Mobilya 2019 Çekyat Takımları arasında yer alan Giruna isimli bu model mağazalarda şuana kadar en çok tercih edilen ürün konumundadır.



Mavi , pembe , kül rengi ve bej gibi farklı renk seçenekleri ile sahip olabileceğiniz Çetmen Çekyat ipeksi dokusu bulunan kumaş yapısı , dekoratif ahşap ayakları , son derece modern tarzı ile gören herkesi büyülemeyi başarmış oldukça zarif bir model olup içeriğinde büyük boy yastıkları , kolay yatak olabilme özelliği , geniş depolama alanı ve ortopedik süngerleri bulunan 2 tane çekyat ve 2 tane berjer yer almaktadır.

Çekyat Fiyatları Çetmen Mobilya mağazalarında indirimler ile birlikte 5.123 liraya satılmakta olup bu fiyat mağazadan mağazaya farklılık göstermekte olduğundan eğer ki bulunduğunuz yerdeki fiyatları öğrenmek isterseniz yorum kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca diğer ürünlere ulaşmak isterseniz Koltuk Takımları ve Fiyatları konulu kategorimizi gezmenizi öneririz.

Yorum Ekle