Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya Yatak Ayak Ucu Puf Sandık

İstikbal Mobilya Yatak Ayak Ucu Puf Sandık Modelleri Fiyatları konusunda son yıllarda yoğun bir talep olmasından dolayı bir kaç seçeneğe kataloğunda yer verme ihtiyacı duymuş ve bu kapsamda herkesin hoşuna giden sizler için paylaştığımız bu modeli müşterilere sunmuştur. Kalite ve konfor olarak ön plana çıkan bu ürün ayrıca İstikbal Mobilya Ayak Ucu Puf Fiyatları ile de müşterilerin gönlünde taht kurmuştur.

İstikbal Mobilya Puf Sandık Modelleri Fiyatları
İstikbal Mobilya Puf Sandık

Tamamen gri renkte dizayn edilmiş olan İstikbal Mobilya Yatak Önü Puf model olarak kolay şekilde açılıp kapanan mekanizmaya sahip olan , içinde geniş bir depolama alanı bulunan , kenarları dikdörtgen dikiş izleri ile süslenmiş olmasının yanı sıra uzun ayakları ve rahatsız etmeyen konforlu oturma alanı ile tercih edilir bir üründür.

İstikbal Mobilya Sandık fiyatının yanı sıra model olarak ta uygun bir ürün olduğundan insanların tercih ettiği bir tasarımdır bu kapsamda eğer yatak odanızda karyolanın yada bazanın ön kısmında oturup üstünüzü değiştirebileceğiniz bir puf arıyorsanız 999 lira yerine 719 liraya satılan bu ürünü değerlendirmenizi gönülden isterim.

Yorum Ekle