Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bellona Mobilya Işıklı Komodin

Bellona Mobilya Komodin Modelleri Fiyatları yatak odalarının vaz geçilmez ürünleri olduğundan bir çok kişi tarafından tercih ve takip edilmektedir bu kapsamda 2021 – 2022 sezon ürünlerinden olan Montego yatak odası takımının bir parçası olan ayrıca tekil olarak ta satılmakta olan bu ürün mağazalarda sizleri çok büyük sürprizlere ek olarak çok büyük indirimli Bellona Mobilya Komodin Fiyatları ile beklemektedir.

Bellona Mobilya Komodin Modelleri Fiyatları
Bellona Mobilya Işıklı Komodin

Tamamı Latin ceviz renginde tasarlanmış olan ve bu yüzden açık koyu fark etmez bir çok mobilya ile uyum sağlamakta olan , uzun metal ayaklar üzerinde durduğundan hem robot süpürge hem de vileda için mükemmel bir temizlik alanı sunan , 2 tane büyük sayılabilecek çekmeceli bölmeden oluşan ayrıca ışıklı arka panosu bulunan tercih edilir bir üründür.

Bellona Komidin model ve fiyat olarak kampanyalı yeni listeleri ile sizleri mağazalara beklemektedir. Eğer yatak odanıza 2 komidin eklemek istiyorsanız yada yatak odanızın komodinlerini beğenmiyorsanız bu ürünü kaçırmadan almanızı öneririm.

Yorum Ekle