Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Mondi Mobilya Esca Ahşap Ranza

Mondi Mobilya Ranza Modelleri Fiyatları her genç çocuğa sahip olan ailenin takip etmesi gereken ürünler arasında yer almaktadır. Her çocuğunuza ayrı oda yaparak eviniz yoksa yada ekonomik gücünüz yoksa yapacağınız en iyi şey onları bir ranza ile beraber aynı odada tutmaktır bu kapsamda eğer sizde böyle bir durumdaysanız yapmanız gereken en iyi şey Esca adını verdikleri bu ürüne çok cazip olan Mondi Mobilya Ranza Fiyatları 2021 2022 indirimleri ile satın almak olacaktır.

Mondi Mobilya Ranza Modelleri Fiyatları
Mondi Mobilya Esca Ahşap Ranza

Tamamı mat beyaz renkte tasarlanmış olan Esca isimli bu model kenarlarında tutma yerleri olan ahşap merdivenli olarak dizayn edilmiş , oldukça geniş bir yapıya sahip olduğundan çocuğunuzun uzun zaman kullanabileceği , tamamı ahşaptan tasarlanmış sağlam bir yapısı bulunan tercih edilir bir üründür.

Mondi Mobilya Ahşap Ranza Kampanyası dahilinde şuan indirimli olarak 3.894 lira yerine 3.501 liraya satılan Esca sizlere önerebileceğimiz ürünler arasında en iyilerden bir tanesidir bu sebeple bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle