Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bellona Mobilya Yavrulu Ranza

Bellona Mobilya Ranza Modelleri Fiyatları uzun yıllardır markanın takip edilen , tercih edilen ve en çok ta tavsiye edilen ürün grupları arasında yer almaktadır. Bu sizler için aşağıda resmini de paylaştığımız model son derece kaliteli olmasının yanı sıra tasarım olarak ta sizi kendine çekecek üst düzey bir modeldir ayrıca şuan mağazalarda ve resmi internet sitesinde çok uygun Bellona Mobilya Ranza Fiyatları 2022 indirimleri ile sizleri beklemektedir.

Bellona Mobilya Yavrulu Ranza Modelleri
Bellona Mobilya Yavrulu Ranza

Bellona Mobilya Yavrulu Ranza modeli olarak satılmakta olan bu ürün ister 2 kişilik ranza ve altında baza olarak kullanılabilmekte ayrıca yavrulu şekilde 3 çocuklu aileler için kullanılmaktadır. Merdivenlerinin her biri çekmece olan ayrıca alt katında açık raflı bölmeleri bulunan ve bunun yanı sıra alt kısmı çalışma masası olarak ta kullanılabilen tercih edilir bir üründür.

2022 Bellona Mobilya Ranza Kampanyası dahilinde şuan mağazalarda 5.571 liraya satılmakta olan yavrulu bu model sizlere önerebileceğimiz çok sayıda özelliğine ev olarak görünüm olarak ta sizi kendine çekecektir.

Yorum Ekle