Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çetmen Mobilya Sürgülü Gardırop

Çetmen Mobilya Gardırop Modelleri Fiyatları mağazaların bulunduğu her yerde müşteriler tarafından takip edilen ürünler arasında yer almaktadır bu kapsamda eğer yatak odanıza yada misafir odanıza bir gardırop almak düşüncesi içindeyseniz Monalin ismiyle satılmakta olan aşağıda resmi de bulunan bu ürün sizin için önerimizdir hem de şuan mağazalarda indirimli Çetmen Mobilya Sürgülü Gardırop Fiyatları ile sizleri beklemektedir.

Çetmen Mobilya Sürgülü Gardırop Modelleri
Çetmen Mobilya Sürgülü Gardırop

Siyah ve ceviz renginin birlikte güzel bir uyum yakaladığı Monalin isimli bu ürün tasarım olarak tamamen kullanıcı odaklı bir ürün olup 2 tane sürgülü kapaktan oluşmaktadır kapakların 1 tanesi desenli diğeri ise hem desenli hem de aynalı olarak yapılmıştır. İç dizayn olarak ta kullanışlı bir yapıya sahip olan bir üründür.

Çetmen Mobilya Gardırop Kampanyası 2022 indirimleri yeni yeni başlamışken sürgülü ve kapaklı çok sayıda model içinde kendinize uygun bir model bulamadıysanız ve bir tavsiye isterseniz 16.958 lira yerine 10.195 liraya satılmakta olan Monalin sizlere önerimizdir.

Yorum Ekle