Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çetmen Mobilya Vernon Duvar Ünitesi

Çetmen Mobilya Duvar Ünitesi Modelleri Fiyatları konusunda bir araştırma yapıyorsanız yada bu tarz bir ihtiyacınız var ve bir tavsiyeye ihtiyacınız varsa hem marka olarak hem de model olarak sizlere önerebileceğimiz çok sayıda ürüne sahip olan firmanın 2022 ürünleri arasında yer alan Vernon ismiyle müşterilerin karşısına çıkan sizler için sunduğumuz aşağıda resmi de bulunan bu ürün 2022 Çetmen Mobilya Duvar Ünitesi Fiyatlarında uygulanan indirim fırsatları ile sizleri bekliyor.

Çetmen Mobilya Duvar Ünitesi Modelleri Fiyatları
Çetmen Mobilya Vernon Duvar Ünitesi

Sade bir güzelliğe sahip olması için sadece beyaz renginin kullanıldığı bu üründe göze hitap etmesi açısından altın renkte kulplarla güzel bir hava katılmıştır. Uzun ayaklar üzerinde duran sizler için sunduğumuz bu ürün sağında ve solunda çekmeceli bölmeleri bulunan orta kısmında ise açık raflı bölmeye sahip olan Çetmen Duvar Ünitesinin üst kısmında duvara asılan raflı ve 2 kapaklı dikey bölmeleri de bulunmaktadır.

Çetmen Mobilya Duvar Ünitesi Kampanyası 2022 sezonunda da devam ederken şuan mağazalarda ve firmanın resmi internet sitesinde de 3.389 liraya satılan Vernon isimli bu model sizlere önerebileceğimiz üst sınıf bir üründür.

Yorum Ekle