Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Divanev Mobilya Verta Yatak Odası Takımı

Divanev Mobilya Yatak Odası Modelleri Fiyatları marka yeni olmasına rağmen Yataş markasının bir kolu olmasından dolayı kısa zamanda çok takip edilir ürünler olmaya başladı bu eşsiz kalitede olan ürünler arasında yer alan Verta ismiyle satılmakta olan aşağıda resmini de paylaştığımız Divanev Mobilya Yatak Odası Takımı fiyatının üstüne kalitesi ile sizleri beklemektedir.

Divanev Mobilya Yatak Odası Modelleri Fiyatları
Divanev Mobilya Verta Yatak Odası Takımı

Divanev Yatak Odası Takımı gerek renk seçimi ile gerekse tasarım olarak oldukça kaliteli olan parçaları ile ön plana çıkan bir üründür. İçerik olarak  sürgülü kapaklı olan ve 2 kapağı da tam boy aynalı olan gardırop , uzun ayaklara sahip olan lüks başlığı bulunan çift kişilik baza , uzun dekoratif ayakları bulunan tek çekmeceli komodin ve yine aynı şekilde süslemeli ayakları bulunan 4 çekmeceli şifonyerden oluşan bir takımdır. Ayrıca bu ürünün yanında isterseniz lüks bir görünüme sahip olan makyaj masası olarak ta kullanılabilen dresuar da alabilmektesiniz.

Divanev Mobilya Yatak Odası Takımı Kampanyası 2022 yılı indirimleri devam ederken 36 aya varan taksit seçenekleri ile sahip olabileceğiniz bu ürün mağazalarda sizleri bekliyor. Hem görünüm olarak hem de kalite olarak üst sınıf bir ürün olan Verta gören herkesin beğenisini kazanmış bir üründür bu bilmeniz bu ürünü görmek için size bir ilham olacaktır.

Yorum Ekle