Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya Troy Oturma Grubu

İstikbal Mobilya Oturma Grubu modelleri fiyatları her zaman ve her yerde müşterilerin ilgisini çekmeyi başarmış çok estetik ürünlerden oluşmaktadır bu eşsiz ürünler arasında en çok ilgiyi gören modellerden biri olan Troy isimli bu ürün gerek tasarımı gerekse göze hoş gelen kullanışlı yapısı ile beğeniliyor olsa da bu duruma ek olarak diğer ürünlerden baya bir uygun olan İstikbal Mobilya Oturma Grubu Fiyatları ile satılıyor olması bu ürünü ön plana çıkarmaktadır.

İstikbal Mobilya Oturma Grubu Modelleri Fiyatları
İstikbal Mobilya Troy Oturma Grubu

Troy oturma grubunun en güzel yanlarından bir tanesi birden fazla renkte satılıyor olmasıdır. Bordo , mavi yada pudra renklerinde satın alabileceğiniz ayrıca hem kullanışlı hem de konforlu olması ile dikkat çeken bu ürün uzun ayaklar üzerinde duran , üzeri dikiş izleri ile desen yapılmış , kolaylıkla yatak olabilen tercih edilir bir üründür.

İstikbal Mobilya Oturma Grubu Kampanyası 2022 yılı indirimleri devam ederken üçlü koltukları yada tekli berjerleri ile kendini sevdiren Troy isimli bu ürün İstikbal oturma grupları arasında 13.998 lira olan fiyatı ile memnun edici bir modeldir.

Yorum Ekle