Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kervan Mobilya Varaklı Aynalı Dresuar

[envira-gallery id=”3209″]

Antik ve eskitme tarzı mobilyaların öncü markalarından Kervan mobilyanın yatak odaları için tasarladığı tuvalet masası , dresuar yada makyaj masası olarak kullanabileceğiniz ürünü aynalı varaklı dresuar güneş gibi yatak odalarınızı aydınlatacak.



Kervan Mobilya Varaklı Aynalı Dresuar antik tarzda mobilyalardan hoşlanan müşteriler için tasarlanmış. Tamamında altın renk kullanılan üründe bazı yerlerde gümüş kullanılmış bu yüzden yüzeylerin üstünde değişik yerlerde kare kare şekiller oluşmuş kötü bir durum olmasa da ufak detaylara önem verenler için dikkat çekici bir durum olabilir. Ana gövdeyle bir olan üstü işlemeli altın renkte ataklar ve arada yine gövdeyle bir olan işlemeli taç tarzında alt kısım ve çekmecelerde kullanılan altın yaldız varaklı kulplar şık bir ambians yakalamışlar. 2 büyük ve 2 küçük çekmeceden oluşan dresuara kenarlarında gümüş ve altın varaklı işlemeler bulunan yuvarlak olarak tasarlanmış gösterişli bir ayna eşlik etmektedir.

Evinize bir tuvalet masası , makyaj masası yada bir dresuar almayı düşünüyorsanız ve fiyatı önemli değilse bu üçlüyü tek bir modülde birleştiren Kervan Mobilya Varaklı Aynalı Dresuar takımını kesinlikle size tavsiye ediyoruz. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Ekle