Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kilim Mobilya Kemer Yemek Odası

[envira-gallery id=”3546″]

Kilim Mobilya 2018 yılına çok büyük umutlar ve gösterişli mobilya modelleri ile giriş yaparken yemek odaları arasında kullanışlı yapısı , zarif duruşu ile Kilim mobilya kemer yemek odası mobilya fiyatlarına uygulunan kdv indirimi ile birlikte çok uygun fiyalara satılmakta.



Kilim Mobilya Kemer Yemek Odası sacramento ve parlak krem renklerinden hayat bulan , içeriğinde üst kısmında çekmeceleri olan alt kısmında kapakları olan konsol , yan tarafları işlemeli konsol aynası , ortadan açılır uzayabilen yemek masası , 6 adet krem renkte sandalye , cam kapaklı cam raflı gümüşlük ve duvar modülleri ile birlikte tv ünitesi bulunmaktadır. Yemek odası takımında orta uzunlukta ahşap ayaklar , metalik parlak kulplar ve yeni nesil mobilya aksesuarları kullanılmış. Gümüşlükte üst kısımda spot lamba bulunmakta ve tv ünitesi plazma televizyonlarla uyumludur.

Yemek odası modellerini incelemeye veya mağazaya gidip model bakmaya vaktiniz yoksa hiç boşuna kendinizi yormayın Kilim mobilya yeni sezon yemek odası modellerş arasında yer alan fiyaıda uygun Kilim Mobilya Kemer Yemek Odasına evinizde yer açın.

Yorum Ekle