Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çetmen Mobilya Boo Bebek Odası Takımı

[envira-gallery id=”3652″]

İhtiyacınız olan bütün mobilya modellerini bulabileceğiniz Çetmen mobilyanın 2018 yılında bebeğinizin sağlıklı ve rahat uyuyabilmeleri için özel tasarladığı Çetmen Mobilya Boo Bebek Odası Takımı kaliteli olmasının yanında çok güzel bir görünüme sahip.



Çetmen Mobilya Boo Bebek Odası Takımının tamamı beyaz renkte tasarlanmış sadece bebeğinizin cinsiyetine göre kulpları ve dolap üstündeki yapışkanları erkek bebekler için mavi , kız bebekler için pembe olarak değiştirerek müşteriye sunuyorlar. Çetmen bebek odalarında 3 kapaklı ve 3 çekmeceli geniş kullanım alanı sunan dolap , yanında 3 tane çekmecesi bulunan uzadığında bebek karyolası olan oyun parkı tarzında beşik , üzerilerinde askı aksesuarları bulunan duvar rafı ve şık kulpları bulunan  4 çekmeceli şifonyer bulunmakta. Kanser yapıcı madde içermeyen malzemelerden yapılmış Çetmen bebek odasını gönül rahatlığı ile alabilir ve bebeğinizin sağlıklı bir şekilde yetişirken hayal gücünün yetişmesinde ona yardımcı olabilirsiniz.

Uzmanlara göre bebekleriniz kendi bebek odalarında yaşayarak büyüdüklerinde hayal güçleri gelişir ve daha zeki ve daha atak oluyorlarmış ki sizde bebeğinizin büyümesi yardımcı olacak uygun bebek odası fiyatları ile bir bebek odası arıyorsanız eğer Çetmen Mobilya Boo Bebek Odası Takımı tam size göre bir seçim.

Yorum Ekle