Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Biezza Mobilya Stella Yemek Odası

[envira-gallery id=”3677″]

Kalitenin yükselen markalarından olan Biezza mobilyanın 2018 yılında büyük satış performansı beklediği yemek odası modeli olan Biezza Mobilya Stella Yemek Odası farklı bir tarza sahip çağdaş bir görünümün mobilyada hayat bulmuş hali.



Biezza Mobilya Stella Yemek Odası açık ceviz renkte kasaya lacivert renkte kapak ve klapalarla birleştirilmesinden oluşmuş şık bir takım. Yerden yüksek U şeklinde metalik renkte demir ayaklarla sabitlenmiş ürünün içeriğinde bulunan simetriye aykırı tarzda sunulan ayna panolarla servis edilmiş 4 kapaklı konsol , tüfek ayak denilen cilalı ayaklarla güzel bir uyum sağlamış zarif sandalyelerin eşlik ettiği yemek masasının açılır kapanır olmaması eksiklik olmuş lakin zarafeti ile bu eksikliği kapatmış ve son olarak cam rafları ve cam kapakları bulunan gümüşlük raflarındaki spot aydınlatmalarla dikkat çekici bir hal almış.

Biezza mobilya kalitesini evinde yaşamak isteyenlere veya kafasında bir marka tercihi olmayanlara uygun yemek odası fiyatları ile Biezza Mobilya Stella Yemek Odasını önerebiliriz. Aldığınıza pişman olmayacağınız bu ürünün fiyatı hakkında bilgi almak isterseniz yorumda belirtin lütfen.

Yorum Ekle