Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Yiğit Avm Mertdekor Yemek Odası

[envira-gallery id=”4155″]

Yiğit Avm alışverişte müşterilerinin alım gücüne paralel olarak ürettiği yemek odaları arasında dar gelirli vatandaşlar tarafından cazip fiyatli taksit fırsatları ile Yiğit Avm Mertdekor Yemek Odası kalitesi ve görünümü ile çok tercih edilen modellerden bir tanesidir.



Yiğit Avm Mertdekor Yemek Odası beyaz ve dream meşe renk tonlarının modaya uygun olarak birbirini tamamladığı güzel bir seçenek. Yiğit Avm yemek odasında büyük boy led ışıklı ayna pano ile bütünleşmiş üzerinde desenleri olan 3 çekmece ve 2 kapaklı bölme bulunan geniş konsol , gümüşlerinizi koyabileceğini led aydınlatmalı camlı bölmesi ve kapalı kapaklı bölmesi bulunan kullanışlı vitrin ve son olarak beyaz renkte deri kaplama 4 adet sandalye ile kombine edilmiş uzayabilen açılır kapanır yemek masası bulunmaktadır. Yiğit Avm yemek odasında beyaz renkte uzun ahşap konik ayaklar , kanserojen madde içermeyen malzemeler ve led aydınlatmalar kullanılmıştır.

Taksitle alışverişte lider markalardan olan Yiğit Avm den gösterişli bir yemek odası alacaksanız bu kesinlikle uygun fiyatı ile Yiğit Avm Mertdekor Yemek Odası olmalıdır.

Yorum Ekle