Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kelebek Mobilya Evlilik Düğün Paketleri

[envira-gallery id=”4428″]

Düğün paketleri ile yeni evli çiftlerin evlerini baştan aşağı yenileyen Kelebek mobilya  baharın gelmesi , yaz aylarının yaklaşması ile çok aranan markalar arasında yerini almış ve Kelebek Mobilya Evlilik Düğün Paketlerini değerli müşterileri için uygun fiyatlara mağazalarda satışa sunmuştur.



Kelebek Mobilya Evlilik Düğün Paketleri 2 farklı kombine ile müşterilerine sunulmuştur. Kelebek mobilya düğün paketlerinde biri beyaz country tarzında , diğeri ise ceviz renkte biraz daha asil olarak tasarlanmıştır. Kelebek mobilya düğün paketlerinde basit markaların hazırladığı satılmayan seri sonu mobilya modellerinin oluşturduğu düğün paketlerinden değildir , kelebek mobilyada paketler yeni sezon ürünlerden kombine edilmiştir. Kelebek mobilya düğün paketlerinde yemek masası , konsol , ve gümüşlükten oluşan yemek odası takımları , gardırop , şifonyer , karyola baza ve komodinlerden oluşan yatak odası takımları ve 2 koltuk 2 berjerden oluşup 3-3-1-1 şeklinde kombine edilmiş oturma grupları bulunmaktadır.

Yeni evli çiftlere veya evini yenileyeceklere özel evlilik düğün paketi kampanyası kapsamında uygun fiyatlara mobilya almak isteyenlerdenseniz eğer size tavsiye edebileceğimiz en kaliteli düğün paketlerinin başında Kelebek Mobilya Evlilik Düğün Paketleri yer almaktadır kesinlikle kampanyaları süresi bitmeden değerlendirmenizi öneriyoruz.

Yorum Ekle