Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Hedef Avm Melis Düğün Paketi

[envira-gallery id=”4541″]

Evlenenlere veya evini yenileyenlere özel olan uygun fiyatlara kampanyalı mobilya düğün paketleri sunan Hedef Avm mağazalarında yer alan en can alıcı evlilik paketi modeli Hedef Avm Melis Düğün Paketi çok üst düzey mobilyaların bir arada ahenkle dans ettiği fevkalade bir bütündür.



Hedef Avm Melis Düğün Paketi modern mobilyaların bir araya toplanarak kampanyalı fiyatlara müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılmış tam bir fırsat ürünleridir. Hedef Avm mobilya düğün paketinde içerik olarak gardırop , şifonyer , karyola ve komodinden oluşan yatak odası takımı , konsol , konsol aynası , 4 adet sandalye ve yemek masasından oluşan yemek odası takımı , 2 koltuk 2 berjerden oluşan ve 3-3-1-1 şeklinle kombin yapılmış koltuk takımı ve düğün paketinin hediyesi niteliğinde Tv sehpası tarzında Duvar ünitesi bulunmaktadır.

Uygun fiyatlara kaliteli mobilyaları bir araya getirerek alışılmış olan eski ürünleri düğün paketi yapma duvarını kırarak modern ve yeni sezon ürünlerden bir concept yaparak müşterilerinden tam not alan Hedef Avm mağazalarından düğün paketi alacaksanız eğer bu kesinlikle Hedef Avm Melis Düğün Paketi olmalıdır.

Yorum Ekle