Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Aldora Mobilya Evlilik Düğün Paketleri

[envira-gallery id=”4667″]

Evlenirken yada toplu olarak mobilyaları yenilemenin uygun fiyatlı yolu olan mobilya düğün paketlerinin Aldora mobilya mağazalarında yer alan hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olarak kombine yapılmış olan Aldora Mobilya Evlilik Düğün Paketleri 2018 yılında bir çok yeni evli çiftin evinde boy göstermeye başladı bile sizde bu fırsatı kaçırmadan Aldora mobilya mağazalarına gelmelisiniz.



Aldora Mobilya Evlilik Düğün Paketleri 2 çeşit olarak tasarlanmış bir tanesi orta halli fiyata sahip ceviz renkte olan diğeri ise ucuz fiyatlı beyaz renkte olandır. Aldora mobilya düğün paketlerinde son yılın ürünleri kullanılmaktadır , kesinlikle elde kalmış tercih edilmeyen ürünler kullanılmamıştır. Aldora mobilya düğün paketlerinde şifonyer , komodin , çift kişilik karyola baza ve gardıroptan oluşan yatak odası takımı , yemek masası , 4 sandalye , konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımı son olarak 2 koltuk , 2 berjerden oluşup 3+3+1+1 şeklinde kombine yapılmış koltuk takımı bulunmaktadır.

Yeni evlenenler , evini baştan aşağı yenileyenler görüp görebileceğiniz en güzel mobilya modellerinin bir arada kombine yapılarak uygun fiyatlara satıldığı Aldora Mobilya Evlilik Düğün Paketleri kampanyasını kesinlikle kaçırmayın.

Yorum Ekle