Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bauhaus Misspery Hazır Mutfak Dolabı

[envira-gallery id=”4738″]

Yeni evinin mutfağını yapacaklara yada eski evine yeni mutfak yapacakların tercih ettiği hazır mutfak dolaplarının Bauhaus mağazalarında yer alan hazır mutfak modelleri arasında kullanışlılığı ve zarafeti bir arada sunan Bauhaus Misspery Hazır Mutfak Dolabı ucuz modeller arasında en iyilerinden bir tanesidir.



Bauhaus Misspery Hazır Mutfak Dolabı kırık beyaz ve safir meşe renk bütünleşmesinden hayat bulmuş olup , ankastre setinizi koyabileceğiniz şekilde tasarlanmış şahane bir hazır mutfaktır. Bauhaus hazır mutfak dolabında üst kısım ikisi küçük biri büyük olmak üzere 3 tane düşer kapaktan ve bardakları , baharatları koyabilmeniz için safir meşe renginde açık raflı bölme bulunmakta , alt kısımda ise alt alta 3 çekmeceli kaşıklık bölümü , 2 kapaklı büyük bölme ve ankastre setin altına gelen düşer kapaklı bölme bulunmaktadır. Bauhaus hazır mutfakta kapaklarda 18 mm membran , iskelette 18 mm suntalam ve kulp olarak ta üzeri çiçek desenli porselen kulplar kullanılmıştır.

Mutfağınızı lüks bir görünüme kavuşturacak , kalitesi ilk bakıldığında gözünüze çarpacak , modern görünümünün yanı sıra ucuz fiyatı ile sizi kendine çekecek Bauhaus Misspery Hazır Mutfak Dolabı mağazalarda siz değerli müşterilerini beklemekte.

Yorum Ekle