Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Lazzoni Mobilya Diamond Çift Kişilik Baza Başlık Takımı

Lazzoni Mobilya Diamond Çift Kişilik Baza Başlık Takımı Lazzoni Mobilya Diamond Çift Kişilik Baza Başlık Takımı

Çift kişilik baza takımları ile bir çok yatak odasına hayat veren Lazzoni mobilyanın 2018 koleksiyonu arasında farklı görünümü ve kalitesi ile adından söz ettiren Lazzoni Mobilya Diamond Çift Kişilik Baza Başlık Takımı size en üst seviye konforu piyasa fiyatları ile sunarak çok tercih edilen yataklı baza modelleri arasında yerini almıştır.



Baza , başlık ve yatak bütünü olarak tam anlamıyla bütünleşebilmiş nadir kombinasyonlardan bir tanesi olan Lazzoni Mobilya Diamond Çift Kişilik Baza Başlık Takımı mor ile siyah arası renk tonu ile farklı bir tarzın öncüsü olmuş. Lazzoni baza takımında yanları deri kaplama , temizlikte sıkıntı yapacak lakin görünüm olarak ideal kısa ayak yapısı ve depolama alanı olmayan baza ve onunla birleşeren mükemmel bir uyum sağlamış üzerinde kare kare kabartmaları olan estetik görünümlü başlık bulunmaktadır.

Yatak odalarının ambiansını çok üst seviyelere çıkartabilecek kapasitede bir model olan Lazzoni Mobilya Diamond Çift Kişilik Baza Başlık Takımı fiyatının çok üstünde bir kalite ile size tavsiye edebileceğimiz en nadide eserlerden bir tanesidir.

Yorum Ekle