Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Evmanya Büyüyen Ahşap Beşik

Evmanya Büyüyen Ahşap Beşik Evmanya Büyüyen Ahşap Beşik

Evmanya Beşik Modelleri kategorisinde çok geniş bir ürün zenginliği olan nadir firmalardan bir tanesi olup ürünlerin her biri hem kullanım hem de kalite olarak tatmin edici modellerden oluşmakta ve bunların içinde çok fonksiyonel bir tarzı olup hem beşik hem de büyüyüp karyola olan Evmanya Büyüyen Ahşap Beşik tercih edilir bir üründür.



Beyaz renkte doğal bir görünümü olan Evmanya Sallanır Beşik size çocuğunuz için sallanır bir beşik dışında çok sayıda çekmecesi sayesinde geniş birde depolama alanı bulunmaktadır. Sallanabilir özelliği olan , altında 3 adet küçük çekmece , yanında çekmeceli bebek alt değişme modülü olan Evmanya Beşik bebeğiniz büyüdüğünde çöp olmayacak bir üründür şöyle ki bebeğiniz beşik için büyük geldiğinde Evmanya Beşik büyüyerek 1 adet tek kişilik karyola ve çalışma masasına dönüşmektedir.

Büyüyen beşik modelleri fiyat ooarak biraz maliyetli olsa da Evmanya Beşik Fiyatları böyle fonksiyonel bir ürün için bile gayet uygun olup eğer ki bebeğinizin doğumundan ergenliğine kadar kullanacağı sallanır bir beşik almak isterseniz Evmanya Büyüyen Ahşap Beşik çok mükemmel bir tercih olacaktır ayrıca sadece 720 liralık çok ucuz fiyatıyla.

Yorum Ekle