Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya Palma Yemek Odası

İstikbal Mobilya Palma Yemek Odası

İstikbal Mobilya 2019 Yemek Odası Modelleri arasında yer alan ve yeni sezon ürünleri arasında farklı görünümü ile 2019 yılında bir çok evde yer alacağı düşünülen İstikbal Mobilya Palma Yemek Odası Takımı doğallığı ve modern mobilya anlayışını bir arada görebileceğiniz yıl sonu indirimli İstikbal Mobilya Yemek Odası Fiyatları ile satılan buram buram kalite kokan bir üründür.



İstikbal Mobilya Yemek Odalarının hepsinde olduğu gibi geniş bir konsept ile üretilen takımda konsol , konsol aynası , yemek masası , sandalyeler , gümüşlük ve vitrin bulunmaktadır.

İstikbal Mobilya Konsol ; elips şeklinde ayna panosu bulunan , uzun ahşap ayak yapısına sahip , üzerinde küçük bir çekmeceli bölmesi olan 4 kapaklı bir modüldür.

İstikbal Mobilya Gümüşlük ; uzun ayaklara sahip altta 2 tane kapalı kapaklı bölmesi ve üstte 2 tane cam kapaklı ve cam raflı bölmesi olan kullanışlı bir modüldür.

İstikbal Mobilya Vitrin ; gümüşlerinizi sergilemeniz için mükemmel bir şekilde tasarlanmış olan cam kapaklı ve cam raflı şahane bir detaydır.

İstikbal Mobilya Yemek Masa Sandalye Takımı ; ortadan açılır ve kapanır özelliği olan ceviz renkte masaya ve üzerinde mavi kapitoneli kumaşı olan 4 adet kolsuz sandalyeden oluşmaktadır.

Eğer ki 2019 model , lüks görünümlü ve bir o kadarda kullanışlı bir yemek takımı alacaksanız size tavsiyemiz İstikbal Mobilya Palma Yemek Odası Takımı olacaktır.

Yorum Ekle