Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Weltew Mobilya Komple Düğün Paketi Kampanyası

Weltew Mobilya Düğün Paketi

Weltew Mobilya Komple Düğün Paketi fiyatları itibariyle evlenenler veya evini yenileyenler için kaçırılmayacak avantajlar sağlamakta olup normal rakamların %20 ile %40 aşağısında satış yapılmakta Weltew Mobilya Kampanyası 2019 Düğün Paketleri arasında yer alan Avantaj Deco adıyla satılan ürün en çok tercih edilen model konumundadır.



Weltew Mobilya Çeyiz Paketi içeriğinde takım olarak bir yatak odası takımı , bir yemek odası takımı ve bir de koltuk takımı bulunmakta olup komple paket halinde 17.999 liraya satılmaktadır lakin aslında olması gereken rakam 25.000 liranın üstündedir bu kapsamda bu indirimleri kaçırırsanız çok üzülürsünüz.

Weltew Mobilya Düğün Paketi Fiyatlarının standart içeriğinde olan modüller yatak odasında gardırop , şifonyer , çift kişilik karyola , yatak komodinler , şifonyer aynası yemek odasında konsol , konsol aynası , yemek masası sandalye ve son olarak oturma grubunda 3+3+1+1 şeklinde takım yapılmış 2 koltuk 2 berjer bulunmaktadır.

Oldukça lüks ve güzel görünümlü olmasının yanında en üst kalitede üretilmiş mobilyalara evinizde yer vermek isterseniz Weltew Mobilya Komple Düğün Paketleri arasında yer alan Deco kampanyasını kaçırmayın.

Yorum Ekle