Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Özşanal Avm Selvi Koltuk Takımı

Özşanal Avm Elden Taksitle  Koltuk Takımı Fiyatları

Özşanal Avm Koltuk Takımı Modelleri Fiyatları konusunda 2020 yılında ciddi bir satış potansiyeli yakaladığı için özellikle elden taksitle koltuk takımı almak isteyenlerin tercih ettiği bir firma olarak Özşanal Avm Koltuk Takımı kampanyası dahilinde çok ciddi indirim ve taksit seçenekleri sunmaktadır.

Nil Selvi adı ile satılmakta olan sizler için paylaştığımız bu ürün zengin görünümlü olmasının yanı sıra cazip Özşanal Avm Koltuk Takımı Fiyatlarına ek olarak sunulan 18 ay elden taksit seçeneği ile sadece 7.700 liraya satılmaktadır. Kül rengi seçimi sayesinde her türlü mobilya ve ev dekorasyon eşyaları ile uyum sağlaması amaçlanan bu üründe uzu siyah ayaklar üzerinde duran kol ve sırt bölümlerinde düğmelerle desenler bulunan , Chester tarzını andırıyor olsa da daha lüks bir görünüme sahip olan 2 tane üçlü koltuk ve onun yanı sıra siyah siyah ayaklar üzerinde duran rahat bir oturuşa sahip 2 tane berjer bulunmaktadır.

Tek tek satın alabileceğiniz gibi kampanyalar dahilinde 3+3+1+1 şeklinde satın alabileceğiniz Özşanal Avm Koltuk Takımları 2020 ürünleri arasında en çok beğenilen Nil Selvi sizlere tavsiye edebileceğimiz tercih edilir bir üründür.

Yorum Ekle