Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kargılı Mobilya Peoria Yatak Odası

[envira-gallery id=”3285″]

Mobilya sektöründe emin adımlarla büyümeye devam eden Kargılı mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu mobilya modelleri arasında Peoria yatak odası tarz bir duruş sergilerken mobilya fiyatları konusunda cazip fiyat avantajlarıda sunuyor.



Kargılı Mobilya Peoria Yatak Odası görünüm olarak zerafet timsali bir duruş sergilerken sağlamlık bakımından kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde beton gibi duruyor. Peoria gardırop 5 kapaklı olarak tasarlanmış orta kapağında kapak boyu kadar ayna ve içinde birçok raf ve askı borusu bulundurmakta. Kendinden bazalı yada bazasız seçenekleri bulunan uzun ayaklı karyolaya lacivert renkte eğimli başlık eşlik etmekte. 3 çekmeceli ve yüksek ayaklı şifonyere partner olarak küçük ve zarif bir ayna pano eklenmiş. Takımda kargılı mobilya fix menü olan yavaşlatıcılı kapaklar ve çekmeceler , uzun ahşap ayaklar , ceviz renkte kasa ve lacivert renkte klapalar her bir modülde aynı.

Kargılı mobilyadan yatak odası almada önce eğerki bir tavsiye istiyorsanız uygun fiyat avantajı ile Kargılı Mobilya Peoria Yatak Odasını incelemeden karar vermeyin.

Yorum Ekle