Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya 2020 Yatak Odası Modelleri Fiyatları

İstikbal Mobilya 2020 Yatak Odası Modelleri Fiyatları

İstikbal Mobilya 2020 Yatak Odası Modelleri Fiyatları tekil olarak ta takım olarak ta her zaman olduğu gibi yeni sezonda da müşterilerinin takipte kaldığı ürün gruplarından bir tanesi olmuştur. Sizde yerli ve milli olmasının yanı sıra kalitesi ile adından dünyada söz ettiren bir markadan yatak odası takımı almak istiyorsanız zirvedeki yerini asla bırakmayan İstikbal Yatak Odaları 2020 yılında da mağazalarda sizleri beklemektedir.

İstikbal Mobilya Yeni Sezon Yatak Odası Modelleri Fiyatları ;

Diego Yatak Odası Takımı

İkisi aynalı olmak üzere 6 kapaklı gardırop , lüks görünümlü çift kişilik karyolası , uzun ayakları ile komodinleri ve lüks görünümlü şifonyeri ile yeni sezonda en beğen,len takımlardan bir tanesidir.

Diego Yatak Odası Fiyatı : 8.208

İndigo Yatak Odası Takımı

Biri aynalı diğeri desenli olan 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , 2 çekmeceli komodin , lüks başlığı bulunan çift kişilik bazalı karyola ve makyaj masasına benzeyen şifonyeri ile bu ürünü tercih edebilirsiniz.

İndigo Yatak Odası Fiyatı : 7.695

Luxe Yatak Odası Takımı

Beyaz bir takım arayanların tercih ettiği luxe 6 kapaklı gardırop , 2 çekmeceli uzun ahşap ayaklı komodin , zengin tarza sahip çift kişilik yatak ve çok fonksiyonel şifonyer bu takımı tamamlayan unsurdur.

Luxe Yatak Odası Fiyatı : 8.950

İstikbal Mobilya Yatak Odası Modelleri Fiyatları 2020 ürünleri zengin görünümleri , kaliteli malzeme anlayışı , çok fonksiyonel tasarımları ve geniş içeriği ile görüp görebileceğiniz en iyi ürünlerdir bu sebeple bu ürünler arasında seçim yapmanız yararınıza olacaktır.

Yorum Ekle