Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kilim Mobilya 2018 Düğün Paketleri

[envira-gallery id=”3961″]

Yeni evlenenlere veya evini yenileyenlere Kilim mobilyadan kaçırılmıyacak evlilik çeyiz paketi kampanyası yatak odası , yemek odası , oturma grupları takım halinde uygun fiyatlara Kilim Mobilya 2018 Düğün Paketlerinde sizleri bekliyor.

Kilim Mobilya 2018 Düğün Paketleri yeni sezon mobilya modelleri arasından seçilen birbiri ile tam uyum sağlayan yatak odası , yemek odası ve koltuk takımlarının tek bir pakette birleşmesinden oluşmuştur. Kilim mobilya düğün paketleri 2 modelden oluşmaktadır şöyle ki ;



1 – Kilim Mobilya Göreme Düğün Paketi ;

Göreme yatak odası , yemek odası ve koltuk takımından oluşan bu lüks çeyiz paketi aydınlığı tercih eden beyaz severler için tasarlanmıştır. Normal fiyatı 10,500₺ olan takım paket kapsamında 8,397 liraya indirilmiştir.

2 – Kilim Mobilya Kemer Düğün Paketi ;

Kahve tonlara hakim bu lüks düğün paketinde kemer yatak odası , yemek odası ve koltuk takımı bulunmakta,  doğallığı seven parlaklığa gerek duymayan müşterilerin tercihi olan bu düğün paketi 10,588₺ dan satılmaktadır.

Yeni evinizde veya yeni hayatınızda size eşlik edecek lüks mobilyalara uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız Kilim Mobilya 2018 Düğün Paketleri sizin için doğru seçim olacaktır.

Yorum Ekle