Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Mondi Mobilya Story Kanepe Takımı

Mondi Mobilya Story Kanepe Takımı Mondi Mobilya Story Kanepe Takımı

Salon ve oturma odalarınıza estetik bir görünüme kavuşturacak kanepe takımları ile müşterilerinin her zaman beğenisini kazanmış olan Mondi mobilyanın 2018 yılı oturma grupları arasında modern görüntüsü , kaliteyi hissedeceğiniz tasarımı ile Mondi Mobilya Story Kanepe Takımı fiyatına göre çok üst düzey delüx bir modeldir.



Vizon , mavi ve kırmızı gibi farklı renk seçenekleri ile fark yaşatan bir model olan Mondi Mobilya Story Kanepe Takımı konforlu bir hayat isteyenlere aradığı konforu sağlamaktadır. Mondi kanepe takımında uzun ahşap ayak yapısına sahip , kir tutmaz kumaşın altında yer alan sert süngeri ve paket yayları ile bir bütün olmuş estetik görünümlü kanepe ve aynı özellikleri taşıyan rahat bir oturuş sunan berjer bulunmaktadır. Mondi mobilya kanepe takımı 2 kanepe , 2 berjerden oluşmakta olup 3+3+1+1 şeklinde satılmaktadır.

Oturma grubu olarak bütün beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak olan Mondi Mobilya Story Kanepe Takımı kalitesinin çok altında fiyatı ile sizi mağazalarda beklemekte olup büyük yaz fırsatlarını kaçırmamanızı öneririz.

Yorum Ekle