Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Aytaş Home Patara Koltuk Takımı

Aytaş Home Patara Koltuk Takımı

Oturma grupları ile dünya çapında bir marka olmaya ve marka değerini yükseltmeye devam eden Aytaş Home kanepe takımları ve çekyat modelleri ile özellikle arap ülkelerinde çok tercih edilen bir marka olup bu yılın en çok satan ürünü Aytaş Home Patara Koltuk Takımı olacak gibi görünüyor çünkü uygun fiyatına rağmen yüksek kalitede üretilmiş chester tarzı nadir takımlardan biridir.



Salon takımı ve oturma grubu olarak tercih edebileceğiniz lüks bir koltuk takımı olan ve fiyatının her kuruşunu sonuna kadar hak eden Aytaş Home Patara Koltuk Takımı 2 koltuk ve 2 berjerden oluşmakta olup 3+3+1+1 şeklinde satılmaktadır. Aytaş Home koltuk takımında klasik chester tarzı olan kollarda ve sırt bölgelerinde düğmelerle verilmiş desen oturma bölgesinde sadeliğin sunulduğu , kolay temizlik imkanı sunan uzun ayak yapısı , silinebilir özelliğin yanında kir tutmayan kadifemsi kumaşı ve rahat bir oturuş imkanı sunan süngeri ile 2 koltuk ayrıca dinlenme koltuğu tarzında tasarlanmış aynı özellikleri taşıyan 2 berjer bulunmaktadır.

Aytaş Home Patara Koltuk Takımı

Resimde görüldüğü gibi Aytaş Home koltuk takımının yeni nesil makasları ve çekyat özelliği sayesinde çok kolay bir şekilde yatak olmaktadır.

Eğer ki sizde ucuz sayılabilecek fiyatlara yüksek kalitede ve lüks görünümle chester tarzı oturma gruplarından biriyle odanıza renk katmak istiyorsanız Aytaş Home Patara Koltuk Takımı fiyatının çok üstünde özellikleri ile Aytaş Home Mobilya mağazalarında sizleri bekliyor.

Yorum Ekle