Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya 2019 Koltuk Takımları ve Fiyatları

 

İstikbal Mobilya 2019 Koltuk Takımları geçen yıla ek olarak çok fazla ürün eklemeyerek geçen sene ki katalogdan 2 ürün çıkararak yeni sezonda 2 ürün eklemiş ayrıca İstikbal Koltuk Takımı Fiyatları 2019 yılında olunmasına rağmen hâlâ daha 2018 rakamları ile satılmakta bu da alacak olanlara bilgilendirme olsun.



İstikbal Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatlarına dahil olan 2019 yılı ürünleri şunlardır ;

1 – İstikbal Mobilya Mira Deluxe Koltuk Takımı

İstikbal Mobilya 2019 Koltuk Takımı Fiyatları

Bu takım su yeşili ve kahve tonlarının mükemmel uyumu ile tasarlanmış olup ister oturma odası ister salonda misafirleriniz için kullananileceğiniz uzun dekoratif ayakları bulunan gayet estetik bir tarza sahip yatak olabilme özelliği bulunan lakin altında depolama alanı olmayan İstikbal Mobilya 2019 Koltuk Takımları Fiyatlarındaki kampanyalar dahilinde 8.750 liraya satılmakta olan bir modeldir.

2 – İstikbal Mobilya Liva Deluxe Koltuk Takımı

İstikbal Mobilya 2019 Koltuk Takımı Fiyatları

Cesur renk seçimi ile kendine güvenen kişiliklerin tercihi olabilecek Chester tarzında üretilmiş oldukça keskin bir yapıya sahip olan Liva Deluxe uzun ahşap ayaklı 2 koltuk 2 berjerden oluşmakta ve 3+3+1+1 şeklinde İstikbal 2019 Koltuk Takımı Fiyatları arasında en pahalı satılan üründür.

Evinize modern görünümlü bir oturma grubu almak düşüncesindeyseniz eğer size tavsiyemiz İstikbal Mobilya 2019 Koltuk Takımı Modellerinden bir tanesini seçmenizden yanadır.

Yorum Ekle