Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

HekaHome Mobilya Bartu Düğün Paketi

HekaHome Mobilya Düğün Paketleri

HekaHome Mobilya Düğün Paketleri ile uzun yıllardır evleneceklere veya evini yenileyeceklere çeyiz ve evlilik setleri ile hizmet veren bir firma konumunda hem de HekaHome Düğün Paketi Fiyatları sayesinde her bütçeye uygun mobilyaya kampanyalı bir şekilde sahip olmak artık çok kolay Bartu adı verilmiş bu pakette bahsi geçen çeşitlerden yalnızca biridir.



HekaHome Düğün Paketi Kampanyası kapsamında %30 indirimli şekilde takım yapılmış olan Bartu paketinde içerik olarak aşağıdakiler yer almaktadır.

  1. Yatak Odası Takımı : Biri aynalı diğeri desenli olmak üzere 2 sürgülü kapaklı gardırop , kenarları suntadan çerçeve yapılmış konforlu başlık ile kombine edilmiş çift kişilik karyola , yatak , 3 paeça aynası ile bütünleşmiş şifonyer ve komodinden oluşmakta.
  2. Yemek Odası Takımı : Dekoratif aynası ve uzun ahşap ayakları bulunan 4 kapaklı konsol , bir kapaklı alt modül bir raflı üst modülden oluşan tv ünitesi ve lüks sandalyeler ile kombine yapılmış yemek masası bulunmakta.
  3. Koltuk Takımı : HekaHome Mobilya Evlilil Paketinin son unsuru olarak 2 tane üçlü koltuk 2 tane berjerden oluşan ve 3+3+1+1 şeklinde takım yapılmış oturma grubu bulunmaktadır.

Eğer ki çok fazla indirim yakalayarak kaliteli bir mobilya takımı almak isterseniz HekaHome Düğün Paketi Modelleri arasında yer alan Bartu 19.200 liraya mağazalarda sizleri beklemekte.

Yorum Ekle