Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya Tek Kişilik Karyola

İstikbal Mobilya Tek Kişilik Karyola Modelleri ve Fiyatları en çok rağbet gören ürünler arasında yer almaktadır özellikle genç odalarında ve çocuk odalarında kullanılmasının yanı sıra home ofis tarzı çalışma alanlarında da sıklıkla tercih edilen bu ürünler arasında Lauren adıyla satılmakta olan sizler için sunduğumuz bu model hem kaliteli hem de çok uygun İstikbal Mobilya Tek Kişilik Karyola Fiyatları 2021 2022 sezon kampanyaları ile uygun rakamlara sizleri beklemektedir.

İstikbal Mobilya Tek Kişilik Karyola Modelleri Fiyatları
İstikbal Mobilya Tek Kişilik Karyola

Kaliteli bir görünüme sahip olan bu ürün uzun ayakları üzerinde duran ve bu sayede alt kısmı da bir nebze olsun kullanılabilir durumda olan ayrıca açık meşe renginde üretilmiş olduğundan her türlü mobilya ile uyum sağlayabilecek bir üründür. Kiremit renginde deri kaplama başlıkla birlikte sunulan bu üründe ister bazalı isterseniz de bazasız olmak üzere 2 farklı tarzda ürün bulunmaktadır.

İstikbal Mobilya Tek Kişilik Karyola Kampanyası dahilinde şuan indirimli olarak başlık ve karyola bir 1.876 liraya satılmaktadır bu sebeple bu cazip rakamlara satışlar devam ederken bu indirimleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Yorum Ekle