Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Doğtaş Mobilya Lorenta Makyaj Masası

Doğtaş Mobilya Makyaj Masası Modelleri Fiyatları 2022 yılı koleksiyonunda müşterilerin oldukça fazla rağbet gösterdiği ürünler arasında yer almaktadır Bu eşsiz ürünlerden bir tanesi olan Lorenta ismini verdikleri bu ürün son derece modern bir tarza sahip ayrıca bu ürün şuan mağazalarda en çok tercih edilen ürünlerden biridir son olarak Doğtaş Mobilya Makyaj Masası Fiyatları 2022 indirimleri ile olması gerekenden daha uygun rakamlara sizleri beklemektedir.

Doğtaş Mobilya Makyaj Masası Modelleri Fiyatları
Doğtaş Mobilya Lorenta Makyaj Masası

Gri renginin bir açık bir de koyu olmak üzere 2 farklı tonunda dizayn edilmiş olan Lorenta isimli bu ürün modern bir ara yüze sahiptir. Gri ve gümüş renginde tasarlanmış uzun ince ayak yapısı ürünü göz önünde tutan unsurlardan bir tanesidir ayrıca sağında ve solunda yer alan 2 tane kapaklı bölmesi ve orta kısımda yer alan büyük çekmeceli bölmesi ürün için güzel bir tarz olmuştur.

Doğtaş Mobilya Makyaj Masası Kampanyası 2022 avantajlı teklifleri devam ederken 6.379 lira yerine şuan mağazalarda 4.135 liraya satılan Lorenta sizlere önerimizdir.

Yorum Ekle